Πίσω στα Νέα

A JEWEL MADE IN GREECE 2018 & INSPIRING INTERNATIONAL JEWEL STORIES

23-02-2018
 • Οι συμμετέχοντες

  70 περίπου σύγχρονοι Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες σχεδιαστές & brands θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

  Oι επισκέπτες

  Δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση επαγγελματίες στον χώρο του κοσμήματος αλλά και επισκέπτες θαυμαστές της τέχνης του.

  Τα αφιέρωμα

  10 Inspiring International Jewel Stories. H Kατερίνα Περέζ, jewelry insider, θα επιλέξει και θα διηγηθεί τις ιστορίες 10 σχεδιαστών που η δουλειά τους ανήκει στην ενότητα Precious Eternities.

  Τα βραβεία

  Τα ήδη θεσμοθετημένα από το 2014 βραβεία δημοφιλέστερου σχεδιαστή θα επαναληφθούν με κάλπη εντός του Ζαππείου. Θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να ψηφίσουν για τις 3 ενότητες αλλά και για τo αφιέρωμα. Θα απονεμηθούν συνολικά 4 βραβεία!!!

  Το λεύκωμα

  Προγραμματίζουμε μία επετειακή έκδοση η οποία θα περιέχει φωτογραφικό υλικό καθώς και βιογραφικά από όλους τους συμμετέχοντες ανά ενότητα καθώς και αντίστοιχο υλικό από όσους συμμετείχαν σε όλες τις διοργανώσεις των προηγούμενων ετών.

  Τα παράλληλα events

  Τα εγκαίνια, η απονομή των βραβείων καθώς και η πραγματοποίηση εκδήλωσης με live φωτογράφηση από 10 μπαλαρίνες με θέμα τη «Λίμνη των Κύκνων». Θα επαναλάβουμε την κλήρωση και ένας από τους επισκέπτες της έκθεσης που είναι επαγγελματίας έμπορος κοσμήματος θα μας ακολουθήσει σε κάποιον από τους επόμενους σταθμούς μας στο εξωτερικό.

  Send us your enquiry