Back To News

A Jewel Made in Greece 2024 - 10th Annual Designers' Meeting

23 - 26 FEBRUARY
 • Αφήνοντας πίσω 10 χρόνια δημιουργικής δράσης, συνεχίζοντας δυναμικά την προβολή, επικοινωνία και προώθηση του Ελληνικού Κοσμήματος, επανέρχομαι προτείνοντας και υποστηρίζοντας για μία ακόμα  φορά ένα ξεχωριστό εκθεσιακό μοντέλο  στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν τρεις εκθέσεις και ένα fashionshow.

  Θεωρώντας εδώ και χρόνια δεδομένο, ότι δεν μπορούμε πλέον να περιοριστούμε στην παραδοσιακή μορφή της έκθεσης, όπου «στηνόμαστε» πίσω από τον πάγκο μας, περιμένοντας τους επισκέπτες, βηματικά και παράλληλα, ξεκίνησα πρώτη 11 χρόνια πριν,  να χρησιμοποιώ νέα εργαλεία: τη διαδικτυακή παρουσία, με οργανωμένη δομή, αλλά και την πλατφόρμα χονδρικής έχοντας σαν κύριο άξονά μου και σημαία μου την έννοια της συνεργασίας. 

   

  Η πρότασή μου για το 2024 έχει ως εξής:

   

  ΖΑΠΠΕΙΟ

   

  ▪ Διάρκεια 23/24/25/26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

  ▪ Χώρος: Ζάππειο Μέγαρο. Στην καρδιά της πόλης χτυπάει για μία ακόμα φορά η καρδιά του κοσμήματος και όχι μόνο.

  ▪ Περίπτερα: Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να επιλέξετε πόσα τετραγωνικά θέλετε και τίεξοπλισμό χρειάζεστε ώστε να “σχεδιάσουμε” και να χτίσουμε μαζί τον χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας brand.

  ▪ Kόστος συμμετοχής: Θα διαμορφωθεί ανάλογα με την επιλογή του χώρου και του εξοπλισμού.

  ▪ Aσφάλεια εκθεμάτων:  24ωρη φύλαξη που περιλαμβάνεται στις παροχές που προσφέρει το Ζάππειο.

  ▪ Κρατήσεις θέσεων:  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι προτεραιότητα θα δοθεί στους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση το 2023. 

  ▪ Βραβεία: Τα θεσμοθετημένα  βραβεία AJMIG θα αναδείξουν και αυτή τη      χρονιά τους καλύτερους. 

  ▪ ΙGL: O Γιώργος Σπυρομήλιος και η ομάδα του θα μας μυήσουν  για μία ακόμα φορά στον μαγικό κόσμο των πολύτιμων λίθων.

   

  ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ

   

  Στις 25 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια του Grandopening στο attica City Link, θα παρουσιάσουμε το επετειακό λεύκωμα της 10ετίας που ήδη βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης. Πρόκειται για μία πολυτελή σκληρόδετη επετειακή έκδοση που φιλοξενεί περίπου 250 δημιουργούς κοσμήματος Μουσεία και θεσμούς, σε μία ακόμα προσπάθεια καταγραφής και ανάδειξης του δημιουργικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι στον χώρο της Ελληνικής κοσμηματοποιίας. 

   

  Β2Β ONLINE - WHOLESALE - NEW EDITION

   

  Σχεδιάζουμε τεχνική αναβάθμιση της πλατφόρμας Β2Β ώστε η πρόσβαση και η διαδικασία παραγγελειοληψίας των εμπόρων σε αυτήν να είναι ευκολότερη 

   

  TRUNK SHOW Venues 

   

  • Χώρος: Θα συνεχίσουμε κατ’ αρχήν με τους χώρους που ήδη έχουμε στην Σαντορίνη, στην Μύκονο και στο Grand Resort Lagonissi . O οριστικός αριθμός των χώρων που θα διεξαχθεί το Trunk Show θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο.

  • Διάρκεια: Από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.

  • Συμμετοχές: Δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνον όσοι συμμετέχουν στην έκθεση στο Ζάππειο η στον χώρο μας στο attica. Η διοργάνωση προτείνει, και από κοινού με τους συμμετέχοντες επιλέγουμε τους χώρους που θα εκθέσει ο καθένας.

   

  @ attica

   

  Συνεχίζουμε με τον πολύ επιτυχημένο χώρο μας στο atticaCity Link σε ένα χώρο 100 τ.μ. που αντανακλά με απόλυτη επιτυχία το ύφος και την ιστορία του AJMIG προτείνοντας επιλεγμένες συλλογές από πετυχημένους, καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές σε εγχώριο και διεθνές κοινό. Παράλληλα, βασιζόμενοι στην επιτυχημένη έως τώρα πορεία μας εκεί και σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας με τα πολυκαταστήματα attica, μελετάμε το επόμενό μας βήμα και τη σταδιακή μας παρουσία και στα υπόλοιπα καταστήματά του.

   

  Μαίρη Σαμόλη

  Οκτώβριος 2023

   

   

  PARTICIPATE:

  https://www.ajewelmadeingreece.gr/en/content/proeggrafi-symmetehonton

  Send us your enquiry