Πίσω στα Νέα

ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

11-07-2018
 • Την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 20.00  στο lobby του φιλόξενου ξενοδοχείου Plaza Resort στην Ανάβυσσο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του TRUNK SHOW Summer 2018 @ PLAZA RESORT της πλατφόρμας A JEWEL MADE IN GREECE. 30 εμπνευσμένοι Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων εκθέτουν τις συλλογές τους και μας ξεναγούν στον μαγικό κόσμο του Ελληνικού κοσμήματος και του πολιτισμού του!

  Παράλληλα με το AJMIG TRUNK SHOW, φιλοξενείται στο χώρο του ξενοδοχείου η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «Tresorgrammes». Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει έργα των Δημοσθένη Δαββέτα και Νίκου Ζήβα. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Ιστορικός Τέχνης Αννίτα Πατσουράκη.

  Οι δύο καλλιτέχνες θέτουν με ουσιαστικό τρόπο και σύγχρονη έκφραση,  πανάρχαια και διαχρονικά επίκαιρα ερωτήματα. Μία δημιουργική συνομιλία, με προσέγγιση εις βάθος, εφάμιλλες απόψεις αλλά και με ποικιλία εκφράσεων και εικαστικών μέσων, συνθέτουν μια σπουδαία συνύπαρξη.

  Οι 2 παραπάνω εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

  Τη βραδιά των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε επίσης επίδειξη μόδας “Transcending by the Sea  |  2”, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε αναλάβει η Alice Δικαίου. Τα Μοντέλα φόρεσαν καλοκαιρινές συλλογές από καφτάνια και μαγιό συνδυασμένα με κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων από το Trunk show του A JEWEL MADE IN GREECE. Η επίδειξη μόδας έκλεισε με την παρουσίαση νυφικών του οίκου Rita Pateroni με κοσμήματα Μαίρη Σαμόλη.

  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά τέχνης, να συζητήσουνε με τους δημιουργούς, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ποτήρι σαμπάνιας στον πολυτελή και ζεστό χώρο του ξενοδοχείου Plaza Resort με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα!

  Send us your enquiry